Pertunjukan Las Vegas Maroon 5 Tidak Akan Tergelincir Oleh Skandal Seks
toto

Pertunjukan Las Vegas Maroon 5 Tidak Akan Tergelincir Oleh Skandal Seks

Apa yang berlaku di luar Vegas nampaknya kekal di sana juga. Terperangkap bermesra dengan dua wanita di belakang isterinya yang sedang mengandung bukanlah satu masalah yang cukup besar untuk menghalang penyanyi Adam Data SGP Levine dan kumpulan popnya, Maroon 5, daripada memenuhi kewajipan konsert Sin City yang besar pada 1 Okt.

Adam Levine Maroon 5
Penyanyi Marron 5 Adam Levine bergambar bersama isterinya, model Behati Prinsloo, di acara tidak dikenal pasti yang pastinya tidak diadakan minggu ini. Walaupun terdapat skandal sexting, kemunculan kumpulan itu pada pertunjukan faedah Shaquille O’Neal di MGM Grand pada 1 Oktober masih diteruskan. (Imej: foxnews.com )
“Acara” di MGM Grand di Vegas ialah gala pengumpulan dana tahunan kedua legenda bola keranjang Shaquille O’Neal untuk badan amal eponimnya. Yayasan Shaquille O’Neal membantu belia yang kurang mendapat perkhidmatan dengan menyediakan makanan, pakaian, bekalan sekolah dan mainan Krismas kepada mereka, selain membiayai Kelab Lelaki & Perempuan Shaquille O’Neal di Atlanta, Ga.

Menurut majalah Billboard , Maroon 5 masih mendahului rang undang-undang di “The Event,” yang akan merangkumi Pitbull, Maren Morris, HER, dan pelawak John Mulaney.

Maroon 5 mempunyai hampir sedozen hits nombor satu, termasuk lagu “Moves like Jagger,” This Love,” “She Will Be Loved,” dan “Girls Like You” dengan Cardi B. Band ini telah memenangi anugerah Grammy untuk Artis Baharu Terbaik pada tahun 2005 dan Persembahan Pop Terbaik, antara banyak kategori lain. Maroon 5 turut membuat persembahan pada pertunjukan separuh masa Super Bowl 2019.

Bukan Minggu Adam
Pada hari Isnin, model Instagram Sumner Stroh menyiarkan video TikTok yang Togel SDY memaparkan apa yang kelihatan seperti sesi teks seksual yang dilakukannya dengan penyanyi “Moves Like Jagger”, yang sedang mengandung anak ketiga bersama isterinya, model Victoria’s Secret Behati Prinsloo. Salah satu mesej yang dikongsi Stroh dalam videonya – yang menerima lebih daripada 12 juta tontonan – berbunyi: “Sungguh tidak nyata betapa panasnya (mengumpat) anda seperti ia menggusarkan fikiran saya.”

Stroh, 23, mendakwa dia dan Levine melakukan hubungan fizikal selama setahun selain menghantar mesej. Selepas membatalkannya, dia berkata, dia didakwa menghubunginya untuk bertanya sama ada tidak mengapa jika dia dan isterinya menamakan bayi baru mereka dengan nama dia.

Lewat minggu ini, sekurang-kurangnya empat wanita lain tampil untuk berkongsi tangkapan skrin mesej genit serupa yang mereka dakwa telah terima daripada Levine. Menurut Halaman Enam, pelawak Maryka menunjukkan satu pada video TikTok yang berbunyi, “Saya kini taksub dengan awak.”

“Kawan, bukankah kamu seperti sudah berkahwin,” jawab Maryka, yang didakwa dihantar oleh Levine, “Ya tetapi ia agak rumit.”

Ia Tidak Rumit, Tetapi Kini
Levine, 43, bertindak balas dalam mesej Instagram yang telah dipadamkan, menulis: “Banyak yang diperkatakan tentang saya sekarang dan saya mahu tenang. Saya menggunakan pertimbangan yang lemah dalam bercakap dengan sesiapa selain isteri saya dalam APA-APA cara yang genit.”

Penyanyi yang dilanda skandal itu menafikan mempunyai hubungan sulit. “Namun begitu, saya melepasi batas semasa tempoh yang dikesali dalam hidup Pengeluaran HK saya,” tulisnya. “Dalam keadaan tertentu ia menjadi tidak sesuai; Saya telah menangani perkara itu dan mengambil langkah proaktif untuk membetulkan perkara ini bersama keluarga saya.”

Prinsloo berkahwin dengan Levine pada 2014. Mereka berkongsi dua anak perempuan: Dusty Rose, 5, dan Gio Grace, 4. Dia tidak membuat kenyataan umum mengenai dakwaan itu sehingga kini.

Jika “The Event” mengadakan sidang akhbar pra-konsert, pastinya jangan harap Levine akan mengambil bahagian.