VINCE VAN PATTEN PRATONTON RANCANGAN TV BAHARUNYA!
Uncategorized

VINCE VAN PATTEN PRATONTON RANCANGAN TV BAHARUNYA!

Hai semua, harap semua sihat dan selamat – baru nak daftar masuk.

Sejak beberapa bulan lalu, saya telah bekerja dengan anak saya, Duke, mencipta dan menulis siri TV baharu. ia dipanggil “Duke of the Valley.”

Saya boleh menggambarkannya sebagai “Selalu Cerah di Philadelphia” bertemu dengan “Tempat Melrose.”

Berdasarkan kisah benar daripada bapa saya, bangunan pangsapuri pelakon Dick Van Patten di Lembah San Fernando. Di mana dia memiliki, dan hanya menyewakan kebanyakannya kepada rakan-rakan dan pelakon penganggur yang malang di kalangan penggiat sipi yang lain.

Sinopsis ringkasnya seperti ini:

Duke Patten seorang pelakon yang bercita-cita tinggi tinggal di sebuah bangunan pangsapuri San Fernando Valley yang dimiliki oleh bapa saudaranya Jimmy yang gila. Semua penyewa adalah pecundang yang disayangi sipi dan menambah warna dan kekacauan kepada keseluruhan kehidupan Duke.

Amat sukar untuk menyusun sesuatu semasa hari-hari Covid ini di mana kami perlu membuat semua orang diuji setiap hari dan jika sesiapa menunjukkan tanda-tanda virus itu, kami akan ditutup tetapi kami berjaya dan semua orang kekal sihat dan kami menamatkan fotografi utama!

Saya menulis watak istimewa untuk kawan baik saya Caitlyn Jenner yang telah saya kenali selama lebih 40 tahun dan dia menyukai skrip itu dan menyertainya! Ia akan menjadi lakonan utama pertamanya sejak tahun 90-an jadi ia sangat mengujakan kami dan jutaan peminatnya!

Kami sedang bercakap dengan rangkaian yang berbeza sekarang untuk mengedarkan dan saya akan memaklumkan semua orang tentang di mana ia akan dimainkan dan bila.

Selain itu, saya rindu berada di jalan raya di acara WPT secara langsung dan tidak sabar untuk kembali ke sana dan melihat begitu banyak wajah yang saya kenali dan sayangi!

Sampai bila-bila main lepas dan jangan lupa gertak sungai!